Om oss

Välkommen till framtidens byggbolag

BLS Construction ingår i BLS Group – en företagsgrupp som innehåller byggentreprenad, byggkonsultation, byggservice, solel, VVS samt fastighetsutveckling. Vi har mångårig erfarenhet av större byggentreprenader inom flertalet områden såsom bostäder, industri, vård och utbildning.

I dagsläget är vi ca 25 medarbetare med gedigen yrkeskompetens.

Vår affärsidé är att genom hela byggprocessen verka för en oklanderlig kvalitet. Vi vill tillsammans med kunden tidigt definiera projektets mål och möjligheter. Med vår kompetens inom hela byggprocessen kan vi säkerställa kvalitet redan från planerings- och projekteringsstadierna och sömlöst överföra detta till produktion och förvaltning.

Vår värdegrund bottnar i följande ledord:

Ärlighet
Punktlighet
Kvalitet
Kommunikation

Med vår erfarenhet och kompetens har vi inom koncernen resurser för att säkerställa att hela byggprocessen lever upp till denna värdegrund.

Vi vill skapa framtidens byggbolag, i vilket alla känner sig delaktiga och stolta över både sin arbetsplats och sin prestation. Genom att kontinuerligt implementera och arbeta med våra ledord möjliggör vi förutsättningar för att alla skall känna sig delaktiga till företagets utveckling.

Eftersom vi inom BLS Group har olika kompetenser kan vi finna synergieffekter för våra kunder och erbjuda mervärde jämfört med ett traditionellt byggbolag.